Nyheter

Vinnare i fototävlingen

18 aug 2021

Vinnaren är korad!

Fototävling för alla medlemmar

30 apr 2021

Konst-i(g)-vår

Hur skulle du illustrera den konst(iga) våren 2021?
Var med i Klippans Konstförenings medlemstävling genom att skicka in ett foto som visar hur du ser på våren. 

VInnarna i årslotteriet 2020

17 feb 2021

Dragning i medlemslotteriet för år 2020 har som ni säkert redan vet senarelagts pga pandemin. Den utfördes 13 februari 2021 i Klippans konsthall av Klippans konstförenings revisor Hans-Göran Dahl i närvaro av ordförande Tina Edlund, kassör Helén Stigson och sekreterare Kristiina Messary.

Nu har vinnarna varit och hämtat ut sina vinster. De medlemmar som inte hade möjlighet att hämta ut själva, eller via ombud, har blivit tilldelade vinster utifrån turordning och värde.

Vi vill gratulera alla till sina vinster och hoppas på att nästa medlemslotteri kan genomföras sedvanligt.

mvh

Styrelsen

Tryckfels-Nisse

4 feb 2021

Det har tyvärr smugit sig in ett litet fel i senaste KlippArt. Det är självklart info@klippanskonstforening.se som är den korrekta mejladressen. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt och hoppas att det inte har ställt till för stora problem för er.

Van Gogh-utställning på Kalmar Slott

19 jan 2021

Den 19 oktober 2019 begav vi oss mot Kalmar och Kalmar Slott för att besöka den världsberömda digitala utställningen om Vincent van Gogh. Det skilde hela 77 år mellan resans äldsta och yngsta deltagare.

Information om årsmötet

17 jan 2021

Vi arbetar intensivt för att kunna hålla årsmötet för 2020 den 6 mars.

Förslag till nya stadgar

17 jan 2021

En del i i vårt arbete för att anpassa Klippans konstförening till sin samtid har varit att uppdatera stadgarna eftersom de inte uppdaterats på över 35 år. Vi är idag en betydligt mindre konstförening med helt andra förutsättningar än då. Tyvärr har vårt arbete försvårats av pågående pandemi och minskad tillgänglighet men vi kommer att föreslå dessa nya, anpassade stadgarna på årsmötet för 2020.